U bent hier: Home / Campus Sint-Lucas Brussel / Route beschrijving Campus Sint-Lucas Brussel

Route beschrijving Campus Sint-Lucas Brussel

Via de snelweg:

Vanaf de E40 Leuven-Brussel volg je de richting Brussel. Je rijdt door richting Meiser. Op het Meiserplein neem je de vierde straat rechts (Rogierlaan). Je rijdt de Rogierlaan door tot aan het kruispunt met de Paleizenstraat. Draai rechts tot aan de Paleizenstraat 65.

Vanaf de E19 volg je in Vilvoorde de richting Namen-Luik-Zaventem-Brussel, vervolgens neem je de richting E40 Luik-Leuven-Brussel en vervolgens richting Brussel. Je rijdt door richting Meiser. Op het Meiserplein neem je de vierde straat rechts (Rogierlaan). Je rijdt de Rogierlaan door tot aan het kruispunt met de Paleizenstraat. Draai rechts tot aan de Paleizenstraat 65.

Vanaf de A12 Antwerpen-Brussel neem je de afrit centrum. Je rijdt voorbij het paleis en de kerk van Laken onder de brug. Aan de Jules De Trooz Square rijd je de brug over, richting Koninginnelaan. Rij rechtdoor onder de spoorwegbrug tot op het Liedtsplein. Rechtdoor het Liedtsplein kom je op de Paleizenstraat.

Vanaf de E40 Oostende-Brussel volg je de richting Brussel-Koekelberg. Je neemt vervolgens de Keizer Karellaan richting Basiliek. Voor de basiliek rij je de tunnel in en volg je de uitrit centrum (richting Rogier-Kruidtuin). Rij rechtdoor tot aan aan Kruidtuin. Na de Kruidtuin sla je links de Koningsstraat in. Aan de Sint-Maria kerk neem je schuin links de Paleizenstraat.

Met het openbaar vervoer:

  • op 5 minuten stappen van het Noordstation (uitgang Aarschotstraat)
  • aan het Liedtsplein (trams 25, 32, 55, 62)
  • aan de Paleizenstraat (tram 93)
  • bussen uit Leuven hebben een halte aan het Noordstation
  • op 10 minuten van metrostations Rogier en Kruidtuin